Q1: What is the native country of the creator of Porsche?

Answer: B – Austria

 

Q2: At what percentage angle of the front wheels do the rear wheels turn on a 1992-93 Honda Prelude?

Answer: C – 35%

 

Q3: What was the number of Dick Dastardly and Mutley’s car in Wacky Races?

Answer: A – 00

 

Q4: Who is credited with designing British Road Signs?

Answer: B – Calvert and Kinneir

 

Q5. Name that knob… What car manufacturer is this from?

Answer: A – Mazda (RX8)

 

Q6: What does this sign mean?

Answer: B – Migratory toads crossing

 

Q7: The compulsory driving test for drivers was introduced in which decade?

Answer: A – 1930’s

 

Q8: How many answers out of 50 do you have to answer correctly to pass the Driving Theory Test?

Answer: C – 43

 

Request Quote Now!
ISO 9001 Certificate No CA12994ISO 27001 Certificate No IT1060ISO 9001 Certificate No EN1558
Latest News